Hae verkkokaupasta

Tuoteryhmät

Verkkokaupan linkit
Tarjouksessa
Maksutavat
PostiennakkoSuomen verkkomaksut
Tuotteen kuva

Tammilauta, 3 kokoa

Massiivipuinen leikkuulauta on kestävä, veitsiystävällinen ja keittiön mainio sisustuselementti. Massiivipuulaudalla voi leikata kaikki vihannekset ja hedelmät sekä leivonnaiset. Lihalle, kalalle ja äyriäisille suosittelemme puukuituista tai muovista leikkuulautaa.

Chez Mariuksen massiivipuulaudat toimitetaan öljyttyinä,mutta muista aina silloin tällöin öljytä lauta.Paras öljy siihen on parafiiniöljy, joka kuuluu myös valikoimiimme. Öljyä lauta kauttaaltaan, päädyt erityisen huolella. Anna kuivua pystyssä siten, että leikkauspinnat ovat ilmaa vasten. Öljyä lauta toiseen kertaan sen kuivuttua. Toista öljyäminen aina, kun lauta tuntuu karhealta.

Massiivipuulauta kannattaa puhdistaa pääosin pyyhkimällä liinalla sekä välillä nopealla harjapesulla juoksevan veden alla. Älä käytä vahvoja puhdistusaineita tai astianpesukonetta puulaudan puhdistamiseen. Mitä vähemmän puu on veden kanssa tekemisissä, sitä parempana se pysyy.

Tammesta valmistettua leikkuulautaa on saatavana kolmessa koossa: 25 x 35 cm,25 x 50 cm sekä 35 x 50cm. Kaikkien mallien paksuus 3,5 cm.

Valitse alapuolelta sopiva koko.


Valmistaja: Chez Marius

Hinnat alkaen 47.00 €Kysyttävää verkkokaupan tuotteista? Soita meille!Valitse tuote


« Edellinen sivu